"Jobsa nema par dana i već imamo ´tehnokalipsu´": Ljudi ne mogu skinuti iOS 5

NAKON što su korisnici BlackBerryja tri dana bijesnili zato što ne dobivaju svoje mailove, sada su na red za gubljenje živaca zbog svojih "igračaka" došli i korisnici Appleovih uređaja.

Za njihov bijes je zaslužno Appleovo izbacivanje novog iOS softwarea. Tisuće korisnika iPhonea, iPoda Touch i iPada su zbunjeno gledali u ekran koji im je pokazivao jednostavnu poruku "Error 3200" dok su sinoć pokušavali "skinuti" novu verziju operativnog sustava iOS 5. Drugi kažu kako je "skidanje" išlo vrlo sporo, piše Daily Mail.

Događa se "tehnokalipsa" 


Besplatnim "skidanjem" programa željelo se postići da neki stariji iPhonovi imaju sve funkcije koje nudi novi iPhone 4S. No, čini se kako je Apple ostao nepripremljen na preveliku potražnju tog programa. Mnogi su po svjetskim forumima ostavljali poruke da im je brzina skidanja vrlo spora, a neki su upitali i je li itko uspio skinuti iOS 5?

Neki su ovaj loš start programa iOS 5 povezali sa smrću osnivača Applea. "Steve Jobs je otišao prije samo nekoliko dana, a već osjećamo 'tehnokalipsu'".

Pročitajte više