Jučer je u Beogradu u autu raznesen kriminalac. S njim je bio i pas

Screenshot: Telegraf

U BEOGRADU je jučer navečer muškarac raznesen u eksploziji Mercedesa u vožnji.

Automobil je eksplodirao nešto prije 20 sati kod Pupinovog mosta u Zemunu.

Blic piše da je pod auto podmetnuta bomba koja je aktivirana daljinskim upravljačem. Ubojica je najvjerojatnije aktivirao eksploziv iz neposredne blizine.

"Čulo se jače od bombe, detonacija je bila toliko jaka da je odbacila čovjeka s parkinga na drugu stranu ulice", naveo je jedan čovjek koji je bio na mostu. Tresli su se i prozori na zgradi koja je oko pola kilometra udaljena od mjesta eksplozije.

Ubijen je muškarac s podebljim dosjeom

Srpski mediji pišu da je poginuo Nenad Blagojević, stari policijski poznanik s podebljim dosjeom.

Blagojević je živio u Zemunu, porijeklom je iz BiH, a živio je i u Australiji i Americi, odakle se vratio u Srbiju ove godine. Imao je 48 godina.

"Pretpostavlja se da se radilo o bombi koja je ručno aktivirana, možda u trenutku kada je vozač automobila usporio zbog semafora. Prema oštećenju automobila, pretpostavlja se da je eksplozivna naprava postavljena ispod vozačevog sjedala, i to s ciljanom namjerom da se raznese samo vozač", rekao je za Kurir izvor povezan sa slučajem.

U autu je bio i pas

"Ubijeni je imao malo veći kriminalni dosje, ali se u zadnjih nekoliko godina, čini se, povukao i smirio. Iza sebe je imao kaznene prijave za ubojstvo, pokušaj ubojstva, iznude, nanošenje teških tjelesnih ozljeda, ilegalno nošenje oružja... Bio je tri puta osuđivan. Postoji mogućnost da je ipak nekome nešto ostao dužan, ali što i kome, utvrdit će se istragom", dodao je izvor.

S Blagojevićem je u autu bio njegov pas koji je uspio preživjeti atentat.
 

Pročitajte više