Juričan: Mali, lažljivi jado. Bit ću zadnji čavao u tvom političkom lijesu

Foto: Facebook

DARIO Juričan na Facebooku se obratio Milanu Bandiću povodom kraja godine.

Juričan je Bandiću nabrojao što se sve događalo ove godine, a da je vezano za gradonačelnika Zagreba.

"ODLAZI NAM GODINA ŠTAKORA, DOLAZI GODINA METALNOG BIVOLA!

Bila je ovo jedna vraška godina, dobri moj Bundiću!

Zalagao si se da se ruke peru lugom, na parlamentarnim izborima osvojio si 1789 glasova i propao, prognozirao da će korona trajati još 2-3 tjedna... Promašaj do promašaja", počinje Juričan.

"Prduckao si cijelu godinu po gradu i uspio čak i u vrijeme najveće zagrebačke nesreće, potresa u ožujku, napraviti javnu nabavu građevinskog materijala bez javnog natječaja, kojom su se okoristili - a tko bi drugi - tvoje pajde iz stranke. A nakon novog potresa u prosincu prvo što si napravio bila je, genije moj, smotra vozila i strojeva na Trgu. Umjesto da ta vozila odmah krenu čistiti zagrebačke ulice od popadale cigle, žbuke i crijepa, ti si, u maniri nekadašnjeg referenta za ONO i DSZ, organizirao velebni slet na glavnom gradskom trgu", piše Juričan.

"A samo dan nakon novog potresa raspisao si natječaj za ukrasnu rasvjetu na Mostu mladosti, vrijedan 21,9 milijuna kuna. Ali ja te razumijem - kad budeš osuđen, trebaju ti dobro osvijetljeni mostovi za bijeg u drugu domovinu, moj Bundiću.

Trčiš počasni krug, umorni djedice i savršeno ti odgovara ta nova botoxirana maska koju si navukao na sebe - ti mali, iskompleksirani, lažljivi jado", piše Juričan.

Kaže da će biti zadnji čavao u Bandićevom političkom lijesu

Onda je konstatirao kako će biti zadnji čavao u Bandićevom političkom lijesu.

"Uživaj u svemu što si zgrnuo, uživaj i u dijamntima koje skrivaš, a da si samo malo bolji čovjek mogao si u nekom od tajnih stanova koje si koristio i kojima si raspolagao ugostiti stradalnike s Banije.

Samo da znaš - 2021. je godina bivola, donosi uspjeh onima koji vrijedno rade. A to ću biti ja, moj Bundiću - zadnji čavao u tvom političkom lijesu", dodaje.

"Iako ti tvoj potrčko, ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica vrsno asistira, na sudu ipak protiv mene gubiš proces za procesom.

Umorni smo od tebe, Bundiću, umorni od korupcije, umorni od nesposobnosti, umorni od krađe.

Još samo par mjeseci i tvoja priča je napokon gotova. To će biti najveći i najljepši poklon Zagrebu u 2021.! Da smo živi i zdravi", piše Juričan.

"I da, pišem ti ovo dok nježno, na tvoj račun, sljubljujem plodove mora s chardonnayom", dodaje na kraju.

ODLAZI NAM GODINA ŠTAKORA, DOLAZI GODINA METALNOG BIVOLA! Bila je ovo jedna vraška godina, dobri moj Bundiću! Zalagao...

Objavljuje Želim biti Milan Bandić gradonačelnik svemiraČetvrtak, 31. prosinca 2020.

Pročitajte više