Mlada žena koja je kao dijete oteta, zlostavljana i ostavljena da umre ispričala svoju strašnu priču

Screenshot: YouTube (CBS This Morning)

JENNIFER SCHUETT je imala samo osam godina kada ju je iz njezinog kreveta oteo muškarac, koji ju je zlostavljao, a potom joj prerezao vrat i ostavio je da umre u polju.


Čovjek koji ju je napao je uhićen dvadeset godina poslije.

Jennifer kaže kako je uvijek spavala u krevetu sa svojom mamom, osim te kobne noći. Svoju priču je ispričala u CBS-ovoj emisiji "48 Hours: Afraid of the Dark" te se prisjetila noći 10. kolovoza 1990. godine.

Prisjetila se strahota

"Prvo čega se sjećam je da sam se probudila u rukama čovjeka kojeg nisam poznavala. Trčao je dok me nosio. Odmah sam pokušala vrištati, ali mi je začepio usta i nos", ispričala je.

Rekla je i kako ju je napadač pokušao smiriti:

"Rekao je da će sve biti u redu i kako je on policajac na tajnom zadatku", nastavlja.

Htjela mu je vjerovati, ali je u školi već učila o strancima i kontaktu s njima, a dio nje koji se bojao mraka je znao kako nešto nije u redu.

Plakala je dok je govorila o otmici i prisjetila se kako ju je obuzela panika kada je shvatila da je oteta. Prisjetila se i kako je čovjek koji ju je oteo zaustavio automobil pokraj njezinog školskog parka i rekao joj da će njezina mama doći po nju kada mjesec promjeni boju.

"Sjećam se kako sam čekala da se boja promijeni, ali nije došlo do toga", prepričava.

Prerezao joj vrat i ostavio je da umre na polju


Potom ju je odveo na polje i stavio joj nož uz vrat te ju upitao: "Plašim li te, djevojčice, plašim li te?".

"Potom me je gušio najjače što je mogao", kaže. Onesvijestila se, a kada se probudila, vukao ju je za noge kroz polje.

"Čula sam da je zalupio vrata automobila i da odlazi. Nisam mogla vrištati, a nisam znala zašto. Imala sam još toliko snage da si stavim ruku na vrat i tada sam napipala otvorenu ranu. Pogledala sam ruku i bila je krvava", ispričala je strašne detalje.

Tada je shvatila: "Imala sam samo osam godina i bila sam ostavljena da umrem na polju".

Objesio se u zatvorskoj ćeliji

Sutradan su je pronašla djeca koja su se igrala u polju i helikopterom je prebačena u bolnicu. Nije mogla govoriti, ali je pisala sve podatke koje je zapamtila, čak i ime napadača koji joj je rekao da se zove Dennis.

Stvarno se zvao Dennis Earl Bradford i uhićen je gotovo 20 godina poslije. Imao je 40 godina, ali do suđenja nije došlo jer se objesio u svojoj ćeliji.

Policija ga je uspjela identificirati pomoću novih tehnologija koje su njegov DNK identificirale kao onaj koji je pronađen na hlačicama i donjem rublju koje je Jennifer nosila kada je napadnuta.

Ve je bio osuđivan za otmicu.

Za nju je to priča o preživljavanju

Jennifer i dan danas ima ožiljke od napada, ali za nju to nije priča o napadaču nego o preživljavanju.

Rekla je: "Ožiljci koje imam predstavljaju vrijeme u mojem životu kada sam se bojala i kada sam bila bespomoćna. Ali predstavljaju i preživljavanje".

Zaključila je kako možete imati ožiljke, ali kako možete procvjetati u nešto predivno.

Pročitajte više