Karamarko: Kolega Petrov i neki MOST-ovci hodaju po tankom ledu, to ću još kratko tolerirati

Foto: FAH

TOMISLAV KARAMARKO otvoreno je napao MOST u intervjuu za Dnevni avaz, javlja RTL, koji objavljuje dijelove intervjua koji je Karamarko dao Avazu.

"Reći ću otvoreno, nisam zadovoljan količinom podrške nekih naših partnera, ali ih razumijem. Gospoda iz MOST-a nemaju pretjeranog političkog iskustva, posebno na nacionalnoj razini. Oni su u vlast ušli, rekao bih, prilično poetski, dosta naivno. Mislili su da je teorija isto što i praksa. Kad su doživjeli prva razočaranja, počeli su tražiti krivce oko sebe, umjesto da pogledaju što su sami pogrešno napravili.

Ne možete voditi vlastitu politiku baveći se unutarnjim problemima druge stranke. Isto tako, pokušaj glumljenja moralne vertikale i uzora drugima, prilično je opasan hod po tankom ledu. Kolega Petrov i neki iz Mosta hodaju po tankom rubu međusobne korektnosti i uvažavanja i za to ću zaista imati još jako malo razumijevanja", kazao je Karamarko Avazu, prenosi RTL.

Karamarko o SDP-u

"Oni svjesno nastoje paralizirati politički sustav ne bi li se vratili na vlast i nastavili zemlju voditi u socijalnu i gospodarsku katastrofu, što mi sad s teškom mukom zaustavljamo i nastojimo preokrenuti trendove... Pa praktično svaki drugi član njihove Vlade bio je i službeno u sukobu interesa, pola ministara iz bivše Vlade je otišlo prije kraja svojeg mandata zbog razno-raznih nesretnih poslova, a neke državne institucije poput Porezne uprave su doslovno koristili kao sredstvo za eliminaciju političkih protivnika...

Budite bez brige, SDP-ove afere i šteta koju su činili za vrijeme mandata će itekako izaći na svjetlo dana", dodao je Karamarko.

Podsjetimo, HDZ je danas održao dvije press konferencije, na kojima su iz stranke poručili kako u potpunosti podupiru Tomislava Karamarka čak i nakon afere Konzultantica.

> Izvanredna pressica Milijana Brkića: HDZ s Karamarkom ostaje na vlasti

> Nastavljaju se sramotiti: HDZ bijesan jer javnost zanimaju afere obitelji Karamarko

 

Pročitajte više