Karlovac: Uhićen osumnjičeni za jutrošnje ubojstvo i ranjavanje

ZBOG sumnje da je jutros u Otoku Oštarijskom ubio Krstu Smolčića i ranio Ivana Tominca, večeras je uhićen Predrag Dobrić.

Policija je na osnovu sudskog naloga u večernjim satima obavljala pretres stana njegovog brata Milana Dobrića i tom je prilikom službeno priopćeno da je Milan očevidac događaja, a brat Predrag osumnjičenik.

Istražni sudac Županijskog suda u Karlovcu Ivan Perković rekao je kasno navečer da sada nije izdao rješenje o pritvoru ni za koga u vezi ubojstva u Otoku Oštarijskom, već da policija sva svoja postupanja obavlja u sklopu predistražnih radnji.

Ponovio je, kao i nakon očevida, da u interesu istrage nije moguće danas govoriti o motivima zločina ili bilo kojoj drugoj okolnosti.

U Otoku Oštarijskom kod Ogulina jutros u 10,30 sati u svom je automobilu iz vatrenog oružja ubijen Krsto Smolčić (44) iz Brinja, a njegov suvozač Ivan Tominac (35) je teško ranjen.

Poslijepodne, odmah nakon očevida, istražni sudac Ivan Perković izjavio je da su osumnjičenici braća Predrag Dobrić (45) i Milan Dobrić (54).

(

Pročitajte više