Katalenić izazvao prometnu nesreću, njegov prijatelj prijetio novinaru

JOSIP KATALENIĆ izazvao je prometnu nesreću, nakon koje je njegov prijatelj prijetio novinaru: "Ne bi ti baš bilo pametno ovo objavljivati", piše Večernji list.

U četvrtak navečer u mjestu Pušćine Katalenić je svojim Ford Focusom išao pretjecati kolonu vozila, a da nije prilagodio vožnju uvjetima na snježnoj cesti.

Katalenić je prvo svojim automobilom udario u drugi, nakon čega je naletio i treći automobil. Srećom nije bilo ozlijeđenih, već je pričinjena samo materijalna šteta.

Večernji list saznaje "iz krugova bliskih Kataleniću" kako "pjevač" voli brzinu, pa često vozi kao da je sam na cesti, a već je izazvao nekoliko prometnih nesreća. U jednoj od njih, prije godinu dana, ozlijeđena je pješakinja.

Na mjestu posljednje nesreće zatekao se novinar iz lista Međimurje i Radija 1, kojeg je prvo Katalenić izvrijeđao i govorio mu pogrdnim riječima, da bi ga sljedeći dan muškarac koji je bio s Katalenićem u autu nazvao i rekao kako mu "baš ne bi bilo pametno ovo objavljivati".

Večernji piše kako na redovitoj dnevnoj konferenciji za novinare o nesreći nije bilo riječi, a u policiji su objasnili kako je to zato što nije bilo ozlijeđenih. Protiv Katalenića slijedi prekršajna prijava.

Pročitajte više