Keleminec s bocom benzina ispred HRT-a: "Ako treba, pi*ku materinu, zapalit ću se"

Screenshot: YouTube

Dražen Keleminec, predsjednik Autohtone-Hrvatske stranke Prava (A-HSP) i kandidat u 7. izbornoj jedinici na nadolazećim parlamentarnim izborima, došao je s bocom benzina ispred zgrade HRT-a i najavio da će se javno spaliti zbog cenzure kojoj je izložen.

"Ja se borim za demokraciju. Ja se borim za naša prava. Ja se borim za svoja prava, a oni krše zakon, krše Ustav i ne daju nam ni jedne sekunde. Ni jedne sekunde nam ne daju u medijima. Kakvi su to demokratski izbori kad su jedni cijelo vrijeme na televiziji, a drugi ne mogu ni jedne sekunde", poručio je.

 

"Moje je pravo da se borim na sve načine"

"Osnuje se nova stranka, 10 minuta je udarna na Dnevniku. A ja sam zabranjen, ja sam cenzuriran, zato što sam dragovoljac Domovinskog rata. Jesam se ja borio za demokratsku Hrvatsku ili totalitarnu Hrvatsku?" upitao je. 

"I moje je pravo da se borim na sve načine. Ako treba, pi*ku materinu, ja ću se zapaliti, je*o mi pas mater. Nemojte se sa mnom za*ebavati. Idite tamo i oni nek to riješe. Ne vi. Oni neka riješe. Još je danas 24 sata predizborne kampanje. Neka mi daju sat vremena na televiziji, sve ono što su cenzurirali. Na svaku tiskovnu konferenciju nisu došli", naglasio je Keleminec. 

Na mjesto događaja stigli su policija i hitna pomoć. Policajci su u konačnici odveli Keleminca do vozila hitne pomoći. 

Pročitajte više