Kerum se požalio SDP-u što ga nisu branili od napada HDZ-ovke Sanje Bilač

KERUM na Gradskom vijeću brani svoj izvještaj o radu. Ljutito ga napada SDP, ali kritika nije izazvala Keruma da reagira kao obično. Štoviše. Požalio se SDP-ovcima da ga nisu zaštitili kada ga je napadala Sanja Bilač. Nije ju konkretno spomenuo, ali je svima jasno da na nju misli. Bilač danas nema jer nije htjela dignuti glas za Kerumov proračun, poput svojih kolega iz HDZ-a , koji su o tome dobili naputak izravno s vrha. Od Jace!

"Niste me zaštitili"

"Vi me niste zaštitili kada sam brutalno napadan i vrijeđan. Što se sve o meni nije reklo i napisalo, prikazivalo kao bolesnu i retardiranu osobu", izjadao se Kerum.

U prvoj verziji teksta, krivo smo interpretirali gradonačelnika da je rekao vijećnici Sanji Bilač da je retardirana, što nije rekao pa smo nenamjernu grešku ispravili za nekoliko minuta, čim smo je uvidjeli. Greška nije počinjena namjerno, s ciljem neosnovanog blaćenja, već sa željom da se prenesu zbivanja s današnjeg Gradskog vijeća.

U novu godinu u duhu tolerancije i snošljivosti

Splitski gradonačelnik je, između ostalog, priznao da nije u redu što nije dolazio na sjednice Gradskog vijeća. Opravdao se opet - Sanjom Bilač. "Nisam to mogao slušati", još je jednom ponovio.

SDP-ovci su na ovoj provali iskrenosti i priznanju ranjivosti oduševljeno zapljeskali Kerumu. Svi su na koncu zaključili da je najbolje da se u novu godinu uđe u duhu tolerancije i snošljivosti. Lako je tako kad nema Bilač u Vijećnici.

Kakve li parodije. Za sutra su u splitskom SDP-u najavili tiskovnu konferenciju na temu što nas čeka u 2012. godini. Vjerojatno nastavak ovako plodonosne suradnje s Kerumom ispod stola.

Pročitajte više