Koalicija na pomolu? Kerum i Kosorica tajno se sastali u Splitu!

JADRANKA KOSOR i Željko Kerum sastali su se danas u Splitu. Sastanak je upriličen nakon što se Kosorica družila sa braniteljima predvođenim Kristijanom Petricem, donedavnim šefom Hvidre Splitsko-dalmatinske županije, široj javnosti najpoznatijem po humanitarnom koncertu za Haiti.

Na ručku u Graše

Kako Index doznaje, Kerum i Kosorica našli su se u Grašinom restoranu u ACI marini. Premda je premijerkin posjet otvaranju radova na stambenim objektima za obitelji poginulih branitelja u Podstrani uredno najavljen, o sastanku s Kerumom - ni slova. 

Pretpostavlja se da su Kerum i Kosorica dogovarali o strategiji za parlamentarne izbore. Nije im, inače, to bio prvi susret, jer su se prošlog ljeta već jednom sastali. Tom prilikom razmatralo se kada bi bilo najpogodnije vrijeme za izbore. Kerumu bi na izbore u rujnu, Kosorica je, pak, više bila za kraj godine.

Desničari za Keruma

Koalicija HDZ-a i HGS-a čini se izglednom, jer bi Kerum okupio "desnu struju", koja se teško može mobilizirati dok god je Jadranka Kosor šefica stranke. Šef HNS-a Radimir Čačić nedavno je izjavio kako nema šanse da u svoju koaliciju prime Keruma. Eto. Kad neće oni, ima tko hoće...

Ne treba svakako smetnuti sa uma ni da je Kerum jedan od prvih članova HDZ-a na Brdima. Stara ljubav ne zaboravlja se lako.

Pročitajte više