Posvađali se kamiondžije u Slavoniji, jedan pokušao ubiti drugog, izbo ga

Ilustracija: Dusko Jaramaz/PIXSELL

KRAJEM tjedna u Slavonskom Brodu došlo je do pokušaja ubojstva, potvrdila je SBplus portalu Policijska uprava brodsko-posavska.

"U četvrtak oko 16:40 sati zaprimili smo dojavu o tome da je 43-godišnji muškarac zadobio tri ubodne rane oštrim predmetom od strane 55-godišnjaka, što je okvalificirano kao kazneno djelo ubojstva u pokušaju", za SBplus kazao je Damir Brezić, policijski službenik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske.

Događaj se zbio na križanju Sjeverne vezne ceste s Graničarskom ulicom. Prema podacima kojima raspolaže policija, obojica muškaraca bili su u teretnim vozilima, a sve je krenulo zbog nesuglasica u prometu, prvo verbalnom svađom, a potom i fizičkim obračunom koji je umalo završio tragično.

Ubodeni muškarac u prvom trenutku nije ni primijetio da je uboden. Krvarenje je uočio tek po dolasku kući, nakon čega je završio u bolnici.  

"Prema informacijama s kojima raspolaže policija, u slavonskobrodskoj Općoj bolnici 'Dr. Josip Benčević' odmah su ga podvrgnuli operativnom zahvatu te se, kako imamo posljednje informacije, trenutno nalazi izvan životne opasnosti", za SBplus kazao je Brezić.

Policija za sada ne izlazi s podatkom čime je 55-godišnjak izbo 43-godišnjaka, iako se spominje odvijač. Točne okolnosti ovog događaja bit će poznate nakon završetka istrage koja je u tijeku.

Pročitajte više