Kolakušić o Eurosongu: Woke, muškarci u haljinama, sotonisti. To promovira Plenković

Foto: Patrik Macek/PIXSELL, Screenshot: EBU

Mislav Kolakušić komentirao je na Facebooku jučerašnji Eurosong.

"Promocija modernog debilizma"

"Ono što smo vidjeli na Eurosongu, promociju woke ideologije, transrodnosti, nebinarnosti, muškaraca u haljinama, sotonističke kostime i općenito promociju modernog debilizma je direktan rezultat politike današnje većine u Europskoj uniji i Europskom parlamentu.

Svi ti koncepti izašli su direktno iz današnjeg zakonodavstva Europske unije, a činjenica da je pobjednička pjesma odabrana odlukom "stručnjaka", a ne odlukom građana Europe savršeno se uklapa u standarde današnjeg vodstva Europske unije. Takve politike danas u EU podržavaju pučani, socijaldemokrati, zeleni i liberali i kada se hvale usvojenim direktivama u svakoj od njih su sadržani propisi koji usmjeravaju društvo prema onome čemu ste mogli svjedočiti na Eurosongu", kaže Kolakušić.

"Tako izgleda i Plenkovićev moderni suverenizam kojeg on tako zdušno promovira s Ursulom von der Leyen, kao paradoks, to je suverenizam bez ijednog elementa suverenizma, nebinaran, nepostojeći.

Zato je bitno u Europski parlament poslati onoga koji govori i glasa kao normalni ljudi, a ne kao pijuni i poltroni globalističke politike zaglupljivanja i transformacije društva u nešto što nema veze sa zdravom pameću i životom", napisao je Kolakušić.

 

Pročitajte više