Kolaps tramvajskog prometa u Zagrebu. Još uvijek neki stoje ugašeni

Foto: Index

JOŠ uvijek tramvaji na Maksimirskoj cesti u Zagrebu stoje ugašeni, odnosno isključenog napona.

Kako smo ranije objavili, dio tramvajskog prometa nije u funkciji zbog sanacije štete nastale od nevremena.

"Zbog intervencije vatrogasaca na Maksimirskoj cesti u Zagrebu isključen je napon te tramvaji ne prometuju od Draškovićeve ulice do Dubrave i od Šubićeve ulice do Kvaternikovog trga.

Tramvaji ne voze od Sopota do Arene Zagreb. Tramvajski promet u prekidu je i Ilicom, od Frankopanske ulice do Črnomerca, kao i Jukićevom te Ulicom Republike Austrije.

Autobusna linija 139 je u prekidu dok linija 128 vozi skraćeno do Trsja, linija 123 do Podsused centra, linija 149 do starog okretišta, a linija 150 do Ilirskog trga.

Tramvajsko stajalište "Slovenska" u smjeru grada nije u funkciji zbog opasnosti od pada crijepa s krova zgrade", javili su ranije danas iz Holdinga.

Oglasili se i iz Grada

"Djelatnici ZET-a u Ulici Republike Austrije osposobljavaju vodove kako bi se čim prije normalizirao tramvajski promet, što se očekuje kroz nekoliko minuta. Vatrogasci i djelatnici Zrinjevca pomažu stanovnicima Martićeve ukloniti stablo koje je palo na zgradu. U Ilici vatrogasci saniraju krov višestambene zgrade, a na krovu škole u Harambašićevoj uklanjaju ostatke odlomljenog lima.

Gradonačelnik Tomislav Tomašević i zamjenici gradonačelnika Danijela Dolenec i Luka Korlaet na terenu su večeras s gradskim službama", kazali su iz Grada Zagreba.

Pročitajte više