Kolege s Hitne oprostile se od Ivana: "Volio si pomagati ljudima u nevolji..."

Foto: Facebook, HGSS

"U zrakoplovnoj nesreći koja se jučer dogodila život je izgubio naš dragi kolega i prijatelj Ivan.

Ivane, volio si opasan sport, volio si svoj posao i pomagati ljudima u nevolji. Nažalost sudbina je htjela da nas napustiš prerano.

Počivaj u miru u svom nebeskom letu..

Tvoji hitnjaci", objavili su na Facebook stranici Hitna uživo 194 Ivanovi kolege.

Ivan je poginuo u jučerašnjem padu sportskog zrakoplova u šumi južno od Kerestinca. Još su četiri putnika ozlijeđena u toj nesreći.

U Zrakoplovnoj nesreći koja se jučer dogodila život je izgubio naš dragi kolega i prijatelj Ivan. Ivane , volio si...

Objavljuje HITNA UŽIVO 194Nedjelja, 26. svibnja 2024.

Istraga oko nesreće traje

Za sada nema novih saznanja o nesreći. Istragu provodi Agencija za istraživanje nesreća u zračnom, pomorskom i željezničkom prometu. Kako piše HRT, sve bi moglo potrajati sljedećih nekoliko dana.

Među ozlijeđenima i viceprvakinja Europe u skokovima na cilj

Jedna od ozlijeđenih u padu zrakoplova kraj Zagreba je Veselka Klobučarić-Pirc, predsjednica padobranskog kluba Croatia i viceprvakinja Europe u skokovima na cilj. Prebačena je helikopterom u KB Dubrava.

"Bolje je nego što smo očekivali. Dobila je jedino Šancov ovratnik radi tog udara i sve je prošlo bez problema, ništa nije puklo. Svi smo još u šoku tako da se i ponašamo na sličan način. Ona razgovara i stvar je prošla u najboljem redu u odnosu na nesreću koja se dogodila. Mogla je biti puno gore", rekao je za Dnevnik HTV-a Zdravko Pirc, suprug ozlijeđene.

Pročitajte više