Kolinda primila Bandića, on objavio slike

VIŠESTRUKI Uskokov optuženik i gradonačelnik Zagreba pohvalio se na svom Facebook profilu fotografijama s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović u njezinom uredu na Pantovčaku. 

"U ugodnome društvu s predsjednicom", napisao je Bandić u statusu uz tri zajedničke fotografije.

Ovaj susret je posebno zanimljiv u kontekstu negodovanja javnosti nakon Kolindinog intervjua u kojem je prije nekoliko dana izjavila da će Bandiću "ako ga osude, u zatvor nositi kolače".

Kada su Kolindu pri predaji potpisa pitali o toj izjavi, nije ju željela komentirati, a prije nego što je pobjegla od novinara rekla je tek "da je svatko nevin dok mu se ne dokaže krivnja". 

Bandić je jučer vrlo nervozno odgovarao kada su ga pitali koji mu je najdraži kolač aludirajući na tu izjavu. Pobunio se na to pitanje i rekao da je on institucija. 

"Molim na kulturu dijaloga, razgovarate s institucijom gradonačelnika i molio bih vas da se međusobno uvažavamo, a ne da me zafrkavate, bit ću blag, nemojte ići na tu razinu, to nisam zaslužio i pozdravite urednika", rekao je Bandić.

Podsjetimo, Kolinda je Bandiću pjevala na rođendanu, a poklonila mu je i tortu na kojoj je bila predsjednička zastava i slika njih dvoje. 

Pročitajte više