Kombi naletio na granični prijelaz s Mađarskom, curica se bori za život. Evo detalja

Foto: Policija okruga Zala

U NALETU kombija bugarskih registracija u kontrolne kućice na graničnom prijelazu Goričan II – Letenye ozlijeđeno je šest osoba, među njima i tri policajca - dva hrvatska i jedan mađarski. 

Mađarska policija preuzela je postupanje jer se nesreća dogodila na mađarskom državnom području, rekli su u srijedu Hini iz PU međimurske.

Kombi naletio i na auto koji je bio na graničnoj kontroli

Kućice se nalaze na dijelu autoceste Budimpešta - Zagreb na granici dviju država. Radi se o zajedničkom stalnom graničnom prijelazu za međunarodni promet putnika u cestovnom prometu koji se nalazi na mađarskom državnom području.

Nakon što je udario u kućice, kombi je naletio i na automobil mađarskih tablica, koji je u tom trenutku bio na graničnoj kontroli.

Sve se dogodilo nešto iza jedan sat nakon ponoći. 

Dva hrvatska policajca lakše ozlijeđena, djevojčica (14) se bori za život.

Hrvatski policajci koji su ozlijeđeni u naletu prevezeni su Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

Kako piše mađarski RTL, među ozlijeđenima je i 14-godišnjakinja koja je zadobila ozljede opasne po život. Katalin Csóbor, načelnica policije u Zali, potvrdila je da je ozlijeđeno šest osoba – dvoje djece i jedna odrasla osoba, koji su bili u osobnom vozilu, te jedan mađarski i dvojica hrvatskih policajaca.

Bugarski vozač koji je skrivio nesreću priveden je i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Sumnja se da je vozač zaspao za volanom te nekontrolirano naletio na granični prijelaz.

Pročitajte više