Kosor: HDZ će čestitošću i poštenjem osvojiti izbore



"HDZ ĆE svojom čestitošću i poštenjem pokazati kako se dobiva povjerenje birača", ispalila je Jadranka Kosor na proslavi 21. rođendana HDZ-a u Šibensko-kninskoj županiji. I tako, dok joj kolege iz oporbe savjetuju otvaranje stranačkog odbora u Remetincu, Kosor govori o poštenom HDZ-u, uvjerena da "bez snažnog HDZ-a nema ni stabilne Hrvatske".

I ovoga puta se Kosorica hvalila svojim navodnim uspjesima, a ponovila je i poznatu mantru o ciljevima svoje Vlade: ulazak u Europsku uniju, jačanje gospodarstva i borba protiv korupcije. "Napravilo smo velik posao i imamo snage i hrabrosti za pobjedu, za Hrvatsku i za dobrobit svih njenih građana", najavila je Kosor još četiri godine HDZ-ove vladavine nakon parlamentarnih izbora.

Oporbu je optužila da su je zadnjih mjeseci samo vrijeđali i ponižavali, te da uopće nemaju program ni projekt. "Jedino što imaju je parola 'hoćemo izbore'. A već su podijelili plaće i fotelje", kaže Kosor koja je HDZ-ovce uvjeravala da se neće povući. "Nisam od onih koji napuštaju brod", tvrdi predsjednica HDZ-a, te dodaje da se zbog nekoliko HDZ-ovaca koji su prekršili zakon ne može kriminalizirati kompletno članstvo od 220.000 ljudi.

Pročitajte više