Krčma u Banskim dvorima: Na Vladinom domjenku više alkohola nego hrane

IDEJA premijerke Kosor da Vladin božićni domjenak suradnici i koalicijski partneri pripreme sami pala je na plodno tlo. Još jučer je tako u Vladu donesena veća količina namirnica, a domjenak je održan danas nakon sjednice. No, kad se zbroji tko je što donio, ispada da se u Vladi više pilo nego jelo!

Šef HSLS-a Darinko Kosor pojavio se tako sa šest boca šampanjca, ministar Petar Čobanković donio je 18 litara svog domaćeg vina, Vladimir Šeks došao je s rakijama travaricom i komovicom, Nazif Memedi na domjenak je stigao s tri litre Jagermeistera, deset butelja vina osigurali su i SDSS-ovci...

Da zastupnici ipak ne ostanu gladni pobrinuli su se članovi HSS-a koji su donijeli domaćeg pajceka, Šemso Tanković koji je bio zadužen za zelenjavu i Đurđa Adlešić koja je donijela kruh i domaću tjesteninu. Premijerka Kosor članovima Vlade i koalicijskim partnerima ispekla je kolače, a Luka Bebić prisutne je počastio svojim poznatim maslinovim uljem, za koje se pohvalio da je osvojilo dvije zlatne medalje.

Pročitajte više