Kriminalist: Uhićeni je dva sata opisivao kako su ubili Danku

Foto: M.M./ATA images/PIXSELL

Zoran Šašić, zamjenik načelnika Uprave kriminalističke policije (UKP), rekao je danas, gostujući na TV Happy, da će potraga za tijelom Danke Ilić (2) iz Bora, koja je prije više od deset dana ubijena nakon što je na nju naletio auto, biti nastavljena dok se tijelo djevojčice ne pronađe.

On je istaknuo da se potraga vrši na nekoliko lokacija i da je za sada ovo djelo kvalificirano kao teško ubojstvo učinjeno na svirep način.

Šašić je naveo da bi pronalazak tijela djevojčice mogao donijeti i nove dokaze o uhićenima za koje se sumnjiči da su pomagali u prikrivanju dokaza, piše Telegraf.

"Pronalazak tijela će nam donijeti nove dokaze o osumnjičenima i nove dokaze o uhićenima za koje se sumnja da su pomagali poslije izvršenja kaznenog djela", rekao je Šašić za TV Happy.

Što se tiče potrage za tijelom, istaknuo je da se pretraga vrši na tri lokacije, te da postoji problem s jednim od osumnjičenih za Dankino ubojstvo koji se brani šutnjom.

"Osumnjičeni su priznali kazneno djelo, i detaljno ga opisali. Tijekom saslušanja je jedna osoba više od dva sata opisivalo izvršenje kaznenog djela, dok je druga osoba, nakon što je počeo s priznanjem i opisivanjem, kasnije odlučio da se brani šutnjom", rekao je Šašić.

On je rekao da je obavljena pretraga užeg i šireg mjesta događaja.

Pročitajte više