Kristijan Golubović optužen za dilanje droge i posjedovanje oružja i eksploziva

PROTIV Kristijana Golubovića i još šestorice pripadnika njegove skupine danas je u Beogradu podignuta optužnica zbog trgovine drogom, javlja agencija Tanjug. Optužnica je podignuta protiv Golubovićeve majke Milanke, Safeta Ibrovića, Mirsada Fujaljkića, Uroša Vukovića, Ferata Skenderovskog i Marka Poljaka, priopćilo je Više javno tužiteljstvo.

Popularnog Golubovića, koji je poznat kao jedini i dalje živući lik dokumentarca "Vidimo se u čitulji", a koji je pričao da je kriminalnu karijeru napustio zbog ultimate fighta, tereti se da je organizirao dilersku skupinu koja je trgovala narkoticima na liniji Novi Pazar - Beograd između kolovoza 2009. i 16. siječnja 2010. godine.

Na teret im se stavlja kazneno djelo proizvodnje i preprodaje droga, a Golubović se tereti i za držanje i promet oružja i eksplozivnog materijala. Prijeti mu više od tri godine zatvora. Posljednju zatvorsku kaznu Golubović je "odgulio" prije godinu dana, kada je pušten iz Požarevca gdje je izdržavao četiri godine zbog iznude tri tisuće eura i jednog kilograma zlatnog nakita od bračnog para.

Pročitajte više