Ksenijina majka držala se dostojanstveno, zaplakala je tek kada su joj kći spuštali u grob

TISUĆE ljudi ispratile su jučer tragično preminulu srpsku pjevačicu Kseniju Pajčin koju je prošlog utorka ubio maneken Filip Kapisoda. Ksenija je sahranjena na beogradskom Novom groblju u bijelom sanduku uz prisustvo brojnih estradnih zvijezda i vjernih obožavatelja.

Njeni su se štovatelji počeli okupljati na groblju već dva sata prije početka tužnog obreda, piše Press. Pred kapelom se formirao dugi red onih koji su željeli ostaviti cvijeće kraj Ksenijinog sanduka, zapaliti svijeće i izraziti sućut obitelji. Sve veću gužvu kontrolirali su policajci.

Tijelo pjevačice položeno je, kao što je i najavljeno, u skupocjeni bijeli sanduk u kome se tradicionalno sahranjuju neudate mlade žene. Na grobnom mjestu tijelo pjevačice već je čekala mramorna grobnica koja je koštala 20.000 eura.

Povorku su predvodili Ksenijina majka Ljubica Kostić i otac Miloš Pajčin. Majka Ljubica sahranu je podnijela sa osobitim dostojanstvom, zaplakavši i posrnuvši pred potresnim prizorom tek kada se sanduk počeo spuštati u grob. Tijekom polaganja sanduka, svo vrijeme ju je grlio uplakani brat Matija. Kseniju su u grob spustili uz zvuke „Bolera". Sahrana je izazvala ogromnu pažnju medija.

Ksenijina omiljena baka Mara nije prisustvovala sahrani svoje unuke zbog teškog zdravstvenog stanja. Ona se drži dosta dobro i svih ovih dana ponosno priča o svojoj unuci.

Pročitajte više