Kujundžić poziva birače: Na izborima pokažite svijest, odgovornost i dostojanstvo

Foto: FAH

HRVATSKA ZORA predala je Državnom izbornom povjerenstvu stranačku kandidaturu za parlamentarne izbore, a njen čelnik Milan Kujundžić tom je prigodom poručio kako očekuje da će hrvatski narod prilikom izbora imati svijest, dostojanstvo i odgovornost i tražiti bolje nego što je do sada bilo.

"Očekujem da će hrvatski narod na ovim izborima imati svijest dostojanstvo i odgovornost jer ako toga ne bude ne trebaju nam izbori. Vjerujem da je hrvatski narod svjestan tko je napravio ovu krizu i koliko je ona duboka te da će imati dostojanstvo i pokušati tražiti bolje nego što je do sada bilo kao i da će imati odgovornost za hrvatsku sadašnjost i budućnost", rekao je Kujundžić novinarima.

Iako se nije izjasnio o tome koliko mandata očekuju, kazao je kako vjeruje da će u velikom broju izbornih jedinica kadidati Hrvatske zore proći.

Hrvatska zora kandidature je predala za prvu, drugu, šestu, sedmu, devetu te desetu izbornu jedinicu u kojoj je na čelu liste Milan Kujundžić.

Kandidature se mogu podnositi do ponoći u ponedjeljak, 19. listopada, a glavnina ih se očekuje posljednjih dan ili dva prije isteka roka.

Pročitajte više