Lea Obilinović završila na Psihijatriji nakon što joj se dečko potukao zbog prometne

LEA OBILINOVIĆ, već osuđena za pokušaj ubojstva bivšeg dečka Steve Kljaića, završila je sinoć na splitskoj Psihijatriji. Svemu je kumovala prometna nesreća u Solinu, koju je skrivio njezin novi dečko Filip Mihovilović. Renaultom 5 obilazio je Dalibora Peljića u Daewoo Lanosu, no manevar je nespretno izveo te je došlo do kontakta.

Nakon prometne na Psihijatriju

Kontakta je bilo i nakon prometne. Mihovilović je došao do Peljića, odvalio mu šaku u glavu, a onda ga izvukao iz automobila i nastavio mlatiti rukama i nogama po glavi i tijelu. Mihovilović je nestao s mjesta nesreće da bi se nakon nekog vremena pojavio u policijskoj postaji u Leinom društvu.

Oboje su bili dosta rastrojeni pa su ih policajci odveli na Psihijatriju. Tamo su, pak, liječnici zaključili da Filip ne mora ostati, ali su Leu zadržali.

Nožem napala bivšeg dečka i djevojku s kojom se posvađala oko zahoda

Obilinovićka je osuđena za ranjavanje bivšeg dečka u apartmanu na Visu prije dvije godine. Izbola ga je nožem jer joj je prigovorio što pije. Ni s novim nije bilo previše sreće, Mihovilović ju je izudarao prošle zime jer je prijetila da će se ubiti, a par mjeseci nakon toga policija je intervenirala na Klisu jer su zajedno mlatili Filipovog oca. Prije tri godine, Obilinovićka je na Hvaru ubola nožem 21-godišnju Dubrovčanku, nakon što su se posvađale oko zahoda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.