Leš pronađen na kolodvoru u Varaždinu razotkrio ubojstvo staro četiri godine!

MRTVO tijelo koje je u raspadajućem stanu pronađeno na željezničkom kolodvoru u Varaždinu je žena rođena 1978. godine nestala još 2006. godine, priopćeno je iz varaždinske policije. Istragom je utvrđeno da je žena čiji nestanak dosad nije bio riješen ubijena, a ulovljen je i njen ubojica!

Leš je identificiran DNK analizom u Centru za forenziku Ivan Vučetić u Zagrebu, te je utvrđeno da se radi o ženskoj osobi s prebivalištem na području Međimurja koja je nestala prije četiri godine, što je tada prijavila njena obitelj.

Nije željela nastaviti ljubavnu vezu s njim pa je zadavio

Na području PU varaždinske i PU međimurske stoga je ponovo započela istraga u sklopu koje je obavljeno više desetaka obavijesnih razgovora, te su se pojavile indicije da je pronađena žena stradala nasilnom smrću.

Temeljem provedene istrage djelatnici PU varaždinske su 6. rujna uhitili 36-godišnjeg muškarca iz Međimurja, kojeg terete da je ubio nesretnu ženu. Policija tvrdi da je do zločina došlo zbog ljubomore, jer ona nije željela nastaviti ljubavnu vezu s njim.

Ubojica se slomio na ispitivanju

Ubojstvo se dogodilo neutvrđenog dana između ožujka i travnja 2006. godine. 36-godišnjak je na svoju nesuđenu ljubavnicu fizički nasrnuo, uhvatio je rukama za vrat i ugušio. Na ispitivanju u policiji 36-godišnjak se slomio, te priznao ubojstvo.

Nakon što je ubio tada 28-godišnju djevojku, njeno tijelo je sakrio u jamu koja je služila za popravak vlakova na željezničkom kolodvoru, gdje je stajalo neotkriveno sve do 15. svibnja ove godine.

Pročitajte više