Lesar o hakerskim napadima: Na redu je policija, ali možda ministar policije ne čita Index

"DA JE netko srušio TV odašiljač na Sljemenu, nastala bi panika. Da je netko upao u sustav nekog tiskanog medija i spriječio izlaženje tih novina, cijela demokratska javnost digla bi se na noge. Da se nađe opet onaj kreten iz kasnih devedesetih i Stojedinici pokuša oduzeti koncesiju, na Jelačić placu bilo bi sto tisuća građana. A o napadu na Index medijski muk", čudi se saborski zastupnik Dragutin Lesar u najnovijem tekstu na svom službenom blogu.

"Zar portal Index nije javni medij?", pita se Lesar i nastavlja: "Na redu je naša policija. I njena istraga. Ili ne? Možda ministar ne čita Index".

"Jel to bunika, mošt il 'marica'?"

Većina novog posta na Lesarovom blogu, naslovljenog "Jel to bunika, mošt il 'marica'?" posvećeno je upravo novinarima i medijima, odnosno "problemima" koje sa sedmom silom ovih dana imaju neki od vodećih hrvatskih političara.

"Keruma proganjaju novinari Jugoslaveni. Milanović ima problema s novinarima udbašima. Hebrang misli da su gotovo svi naši novinari ljevičari. Ministar Milinović je u Saboru ustvrdio da su mu mediji onemogućili prikaz genijalnosti popravka zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji. Predsjednički kandidat Jurčević u gostima kod TV voditelja Zdravka Tomca tvrdi da je u nas organizirana medijska blokada praćenja suđenja u Haagu. Bandić se žali da će ga novinari prisiliti na kandidaturu za predsjednika Republike. U svim relevantnim anketama o predsjedničkim kandidatima, kaže Hebrang, on vodi, ali te ankete nije objavio ni jedan medij", navodi Lesar sve apsurde kojima smo posljednjih dana svjedočili, te poentira kako je sad situacija u Hrvatskoj puno jasnija.

"Za sve su krivi mediji. Točnije novinari", zaključio je Lesar na blogu.

Pročitajte više