Lj. Lalić: U priči o mom stanu radi se o političkom pritisku

HSS-OVA saborska zastupnica Ljubica Lalić odbacila je danas pred novinarima prozivke da protupravno koristi službeni stan, te ustvrdila kako se, u cijeloj priči sa stanom, zapravo radi o političkom pritisku.

Lalić tvrdi da ne bi imala razloga odbijati iseljenje da se prema njoj išlo pristojno, uobičajenim načinom, a kako je to izostalo, ne može, kaže, nego sve protumačiti kao politički pritisak.

Upitana kakav je to pritisak, ako joj se nudi da iz službenog preseli u drugi stan koji će joj plaćati država, Lalić odgovara da se pritisak ogleda u načinu raskida ugovora o korištenju stana.

HSS-ova zastupnica navodi da do danas nije raskinut ugovor o korištenju stana od 40-ak kvadrata u Ilici 81, što ga je u srpnju 2000. sklopila sa Vladinim Povjerenstvom za upravljanje državnom imovinom, te da taj stan ne koristi protupravno.

Cijelu priču oko stana vidi kao izraz samovolje i hajke na zastupnike koji ostaju vjerni svojoj stranci.

Tvrdi da je HDZ tu "hajku" pokrenuo ne bi li prisilio zastupnike vjerne svojim strankama da prijeđu u tzv. nezavisne koji za mandata dobiju po milijun kuna, a služe vladajućoj stranci za podebljavanje tanke saborske većine.

Foto: FAH

Pročitajte više