Ljubavni trokut 2: Načelnik Gudelj zbog ljubavnice novinarke udario suprugu policajku!

NAČELNIK Odjela općeg kriminaliteta splitske PU Neno Gudelj nije, čini se, rekao istinu o sukobu njegove supruge Dijane s ljubavnicom Tanjom Šimundić Bendić, novinarkom Slobodne Dalmacije.

"Nije istina da se nije miješao, odvalio mi je šamarčinu i potezao me za ruku"

"Udario me. Odvalio mi je šamarčinu i potezao me za ruku! Ona mi je zabila nokte do krvi! Za sve imam liječničku dokumentaciju. Čula sam da mi je suprug kazao da se nije miješao u naš sukob, no to nije istina", kaže Dijana, koja je nakon nemile scene uzela bolovanje i očekuje stegovni postupak.

Oružje joj, kaže, nisu oduzeli, već je kolegama sama predala ključ od ormarića na poslu u kojem drži pištolj.

"Odakle joj moral da nam ulazi u brak..."

S brakom je, kaže, gotovo. Ne zna je li suprug podnio zahtjev za rastavu, ali to će ona nakon svega - sigurno napraviti. Da je Neno vara otkrila je u svibnju, naletjevši na Tanjine SMS poruke na suprugovom mobitelu. Ubrzo je otkrila da je Neno u vezi s novinarkom više od godine dana.

Nakon proslave Dana policije i mise u četvrtak krenula je kući. Dok je sjedala u taksi, primijetila je Nenu kako je prošao sa svojom službenom Škodom Octaviom. Vidjela je da je još netko s njim, pa ju je zanimalo o kome se radi. Bila je to Tanja. Pratila ih je taksijem.

"Htjela sam je pitati odakle joj moral da nam ulazi u brak i što misli kako je našoj djeci u ovoj situaciji", priča Dijana.

Otvorila je vrata, pale su teške riječi. Nije Dijana štedjela Tanju, a ni ova nju. "Pukla sam kad mi je izvrijeđala djecu. Naslonila se na Nenu i udarila me nogama u bedra. Krenula sam je ošamariti, ali mi je žao što je nisam dobro dohvatila. Zabila mi je nokte do krvi i počela vrištati: "Neno, riješi to". On mi je odvalio šamar i potegnuo za ruku. Gurnuo me, pala sam na automobil", kaže Dijana. 

Načelnik Gudelj odgovarat će za obiteljsko nasilje?!

Za supruga nema dobre riječi. Petnaest godina su bili u braku, vjerovala mu je. Sada je svemu kraj. Dijana je ljuta i razočarana, ali sigurna u sebe. Na Nenu više ne računa, a misli ni da njegova "romansa" neće biti duga vijeka.

Čim Tanja shvati da je Neno dekintiran, nogirat će ga. A taj dan nije daleko, uvjerena je. 

U splitskoj policiji ne žele ništa komentirati dok ne utvrde okolnosti događaja. Ipak, sasvim je izvjesno da će Dijana Gudelj optužiti supruga da ju je udario, što se kvalificira obiteljskim nasiljem.

Neno Gudelj, pak, očito iz straha zbog stegovnog postupka, tvrdi da ženu nije ni pipnuo, već stajao sa strane, što ne djeluje niti malo uvjerljivo. Osim toga, tu je medicinska dokumentacija koja potvrđuje da ozljede uistinu potječu od opisanog napada načelnika Gudelja.

Da stvar bude gora, Gudelj šefuje Odjelom koji obuhvaća i rad na djelima obiteljskog nasilja. A upravo će zbog toga morati odgovarati.

"Neno je nije taknuo, ja sam je udarila u samoobrani"

Tanja Šimundić Bendić tvrdi da Dijana laže i da ih želi diskreditirati. "Neno je nije ni taknuo. Ja sam je udarila u samoobrani. Imamo svjedoke koji su to potvrdili policiji. Riječ o vrlo agresivnoj osobi, koja mi je prijetila, zbog čega sam i podnijela kaznenu prijavu. Neno je otišao od nje, brani mu da viđa kćeri, zbog čega on jedva čeka da se brakorazvodna parnica okonča" kaže Tanja.   

Pročitajte više