HDZ-ov lokalni šerif parkirao službeni auto na dva invalidska mjesta pa nas pitao: "Otkud to znate?"

Foto: Facebook

LOKALNI šerif iz Donje Stubice i član HDZ-a, odnosno gradonačelnik Juraj Srebačić, uhvaćen je kako službenim vozilom parkira preko dva parkirna mjesta namijenjena invalidima.

Fotografije koje su objavljene na Facebook stranici 'Policija zaustavlja - Krapinsko-zagorska županija' prikazuju crni Volkswagen Polo nemarno parkiran na dva iznimno široka parkirna mjesta namijenjena ibnvalidima.

Da je u pitanju upravo gradonačelnik Donje Stubice Juraj Srebačić dojavili su nam i čitatelji Indexa.

Kontaktirali smo i gradsku upravu Donje Stubice. Na prvi poziv javila nam se njegova tajnica koja nas je zamolila da nazovemo koju minutu kasnije jer je gradonačelnik na drugoj liniji.

Nakon poziva Indexa pobjegao iz ureda


Nakon nekoliko minuta i sljedećeg poziva Indexa, od njegove tajnice smo saznali da gradonačelnik više nije tu.

U konačnici smo ipak uspjeli doći do njega. Priznao je da nije invalid i da je službenim vozilom stao, ni manje ni više nego na - dva parking mjesta.

"Ma, išel sam nabrzinu i videl sam da nema nikoga i nije neka gužva, stvarno to nikad ne delam, evo, kaj da vam velim. Ne, nisam invalid, priznam grešku...", počeo je svoje kajanje gradonačelnik.

Ipak, riječ je o termama Jezerčica i osobe sa zdravstvenim problemima njima su stalno gosti, upozorili smo ga.

I USKOK su mi poslali anonimno...


"Ma, jesu, sve ste u pravu, ali, evo, mislil sam si, nema nikoga, nebu baš sad valjda iko došel..."

Kopka ga, naravno, i otkud nam fotografije.

"Je, anonimno... Nemojte mi tak, anonimno, tak su mi anonimno i USKOK poslali pa je ispalo da niš nema...", kaže gradonačelnik koji, očito, ima i mrvicu većih problema od onih s parkiranjem.
Uglavnom, obećaje da će ubuduće paziti gdje i kako parkira i da neće uzimati invalidska mjesta onima kojima to stvarno treba.

Pročitajte više