Lopov (21) na karlovačkom kupalištu dva dana potkradao istu obitelj

Ilustracija: PIXSELL/Kristina Stedul Fabac

POLICIJA je osumnjičila 21-godišnjaka da je na Foginovom kupalištu u Karlovcu dva dana zaredom potkradao zagrebačku obitelj, a na meti su mu se uz gotovinu i bankarske kartice našle čak i dioptrijske naočale. Terete ga da je obitelji ukrao četiri mobitela, punjač, naočale, tenisice, dokumente, bankovne kartice i novac, oštetivši je za više od 14 tisuća kuna.

Jedna od žrtava rekla je da su njezinoj obitelji dva dana zaredom na Foginovom kupalištu ukrali stvari. "Kada smo se u petak vratili iz vode, vidjeli smo da nedostaju dva mobitela, a u maski jednog, onog koji pripada djevojci moga unuka, bile su bankovna kartica i osobna iskaznica. Unuku su ukrali dioptrijske naočale sa zlatnim okvirom", ispričala je.

Dan kasnije na istom kupalištu primijetili su da nema torbice njenog muža s osobnim stvarima ni mobitela, dok su unuku ukradene i tenisice. Slučaj su prijavili policiji, koja je osumnjičila 21-godišnjaka za dvije krađe te će ga prijaviti nadležnom državnom odvjetništvu uz posebno izvješće.

Pročitajte više