Lovrinović neće podržati ni Marića ni Plenkovića, ali Mišić hoće

Foto: Hina

IVAN Lovrinović iz stranke Promijenimo Hrvatsku rekao je kako neće podržati ni Marića, ni Petrova ni Jandrokovića.

Nekadašnji Mostovac je otkrio kako se nisu mogli dogovoriti oko ničega, javlja N1.

"Nisu se mogli oko ničega dogovoriti, INA-e MOL-a, energetske reforme, kurikularne reforme... Sada vidimo naknadnu pamet, puno neiskrenosti je bilo u tom odnosu. Zalažem se za stabilnost i učinit ću sve da ne pridonesem nestabilnosti. Neću podržati ni Zdravka Marića ni Božu Petrova ni gospodina Jandrokovića", rekao je Lovrinović.

Dodao je kako neće sudjelovati u nikakvom preslagivanju.

Aleksić još ne zna, Mišić neće rušiti Marića


O tome kako će glasati danas u Saboru progovorio je i saborski zastupnik Goran Aleksić, koji se jučer sastao s premijerom i šefom HDZ-a Andrejem Plenkovićem.

"Razgovarali smo o mogućoj podršci za predsjednika Sabora Jandrokovića ukoliko bude smijenjen Petrov. Nisam dao podršku premijeru, moramo u stranci razgovarati, a nismo stigli. Imamo svoje zahtjeve, no ne znamo možemo li vjerovati onima koji nam obećavaju to što obećavaju. Za smjenu Marića ću glasati, a za opoziv Petrova neću jer on po meni mora ostati predsjednik Sabora. Ne želimo se uplitati u sukob između Mosta i HDZ-a", rekao je Aleksić.

O današnjem glasanju izjasnio se i zastupnik Ivica Mišić, koji je potvrdio da je dao potpis za Jandrokovića kao predsjednika Sabora.

"Dao sam potpis za Jandrokovića i kao gospodarstvenik smatram da ova država mora raditi. Želim da Vlada nastavi raditi. Ako idemo na izbore opet ćemo imati isto. Ne želim to radi svoje stolice nego i općih troškova. Sve ovo nije dobro za narod. Most je pokazao da je stranka destrukcije. Nisam nikada za rušenje. Smatram da Zdravko Marić nije kriv, ja kao gospodarstvenik znam tko je bio gazda u tvrtki - Ivica Todorić", rekao je Mišić, koji sjedi u klubu zastupnika stranke Promijenimo Hrvatsku.

Pročitajte više