Majka u Meksiku spašavala kćer od morskog psa, on joj odgrizao nogu. Umrla je

Screenshot: Twitter

Mlada žena je na meksičkoj obali spašavala 5-godišnju kćer od morskog psa prilikom čega joj je on odgrizao nogu te je iskrvarila na plaži i umrla. Na društvenim mrežama se tijekom vikenda pojavila uznemirujuća snimka na kojoj se vidi kako mlada ženska osoba leži na pijesku u gradu Melaque nakon što su je spasioci izvukli iz oceana. 

Incident se dogodio u subotu, a vlasti su identificirale ženu kao 26-godišnju Mariju Fernandez Martinez Jimenez, bivšu studenticu biologije mora na Sveučilištu Guadalajara, koja je živjela na području napada, piše New York Post. 

Preminula je zbog gubitka krvi 

Jimenez je plivala u oceanu s kćeri kada je vidjela morskog psa. Požurila je pogurati djevojčicu na plutajuću platformu koja se nalazila dvadesetak metara od obale. Rafael Araiza, voditelj lokalnog ureda za civilnu obranu, navodi da je uspjela odvesti curicu na sigurno, ali da ju je zatim napao morski pas i odgrizao joj nogu. 

Unatoč brzoj reakciji spasilaca, Jimenez je preminula zbog gubitka krvi. Njezina kći nije zadobila nikakve ozljede. Vlasti su iz predostrožnosti zatvorile plaže u Melaqueu i obližnjem gradu Barra de Navidad. 

Pročitajte više