Marijana Puljak: HDZ 2025. više neće biti bitan, nestat će

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

SABORSKA zastupnica Marijana Puljak (Centar) prognozirala je danas u saborskom govoru na slobodnu temu kako će 2025. biti prva godina kad je HDZ nestao i da više neće biti bitan na političkoj sceni.

Puljak: Radujem se dočeku 2025. godine

"Unaprijed se radujem toj novoj godini", istaknula je zastupnica Centra rekavši da jedva čeka doček Nove 2025. godine kada će 70 posto građana moći jedni drugima čestitati novu godinu i ulazak u prvu godinu kada je HDZ nestao i nije više bitan.

Puljak je to izjavila u kratkom saborskom govoru na slobodnu temu, potaknuta novim rješenjem Državnog inspektorata, po kojem splitski gradonačelnik Ivica Puljak, njen suprug, mora platiti novu novčanu kaznu od sto tisuća kuna.

"HDZ-ovi zastupnici očekuju da ću se opet žaliti na nalaze HDZ-ove inspekcije. Neću se žaliti, samo ću kratko reći da jedva čekam doček Nove 2025. godine", dodala je Puljak u komentaru rješenja Državnog inspektorata.

Grmoja: Zabrinut sam za budućnost zemlje ako opet pobijedi HDZ

S više opreza silazak HDZ-a s vlasti priželjkuje i Nikola Grmoja (Most). "Zabrinut sam za budućnost ove zemlje, ako na idućim izborima ponovno pobijedi HDZ", rekao je Mostov zastupnik, no i dodao kako nije vrijeme za trijumfalizam ni za nekakvo ruganje.

"Ja tu mogućnost ne isključujem, ne znam koliko su realne ankete i ako vi prekrojite izborne jedinice, pitanje je što će biti", rekao je Grmoja HDZ-ovim zastupnicima. Ustvrdio je kako ni za HDZ ni za Hrvatsku "nije dobro toliko vlasti koliko sada imaju i koliko su dugo na vlasti".

"To korumpira samo po sebi, a apsolutna vlast korumpira najviše", rekao je Grmoja i pozvao građane da se na idućim izborima odluče za promjenu rekavši - ona će biti dobra za Hrvatsku.

Pročitajte više