Medved rekao s kim HDZ sigurno neće surađivati

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

HDZ u Karlovcu slavi obljetnicu osnutka, ali se i priprema za superizbornu godinu. Prije nego što je krenuo u Karlovac, premijer Andrej Plenković je najavio kako će sabor raspustiti najkasnije do 22. ožujka. 

>> Plenković objavio kad idemo na izbore i tko će biti nositelji HDZ-ovih lista

Ministar branitelja Tomo Medved, nositelj liste u sedmoj izbornoj jedinici, komentirao je za Dnevnik Nove TV s kim HDZ sigurno neće koalirati.

"U pogledu lista i koalicije, u pojedinim županijama imat ćemo na listama naše pouzdane partnere s kojima smo i do sada surađivali. Na listama će biti ljudi koji su cijelo ovo vrijeme bili s HDZ-om u svim zahtjevnim i složenim procesima s kojima smo se suočavali. Oni koji vrijeđaju HDZ zasigurno neće biti ti s kojima ćemo razgovarati", rekao je Medved i tako odgovorio na pitanje hoće li biti mjesta za suradnju s Mostom ili Domovinskim pokretom.

"U stranci nema nezadovoljnih. Mi smo danas donijeli jednoglasno sve odluke. Sedma izborna jedinica je za razliku od one ranije nešto složenija u svjetlu većeg prostora, ali siguran sam da će nam narod ponovno obnoviti povjerenje da i nadalje vodimo ovu zemlju", izjavio je Medved.

Pročitajte više