Sjećate se Mije Crnoje? Sad ne da garažu na koju, kaže sud, nema pravo

Foto: Hina, Index

NEKADAŠNJI ministar branitelja koji je ekspresno smijenjen nakon što je Index objavio da je prijavljen u drvenoj šupi kod Samobora, a živi u stanu u Podsusedu, već godinama se bori za garažu u toj zgradi u Podsusedu u kojoj, čini se, još uvijek živi.

Nakon što su mediji još 2016. počeli pisati o slučaju samohrane majke djeteta s posebnim potrebama u zagrebačkom naselju Podsused koja ne može do svog automobila koji je parkiran u garaži jer joj je susjed zavario vrata te garaže, ispostavilo se da je bezobrazni susjed upravo tada novi ministar branitelja Mijo Crnoja. Prema pisanju Nacionala, žena kojoj je Crnoja zavario vrata je Branka Marinov, udovica Veselina Marinova, kojeg je ubio Klica.

Kako se čini, Crnoja će bez te garaže ostati, iako ne odustaje i unatoč odluci suda poručuje kako na nju ima pravo.

Crnoja ostaje bez garaže

Naime, današnji Jutarnji list objavio je kako Crnoja mora Branki Marinov vratiti u posjed garažu od 16 kvadrata koju je zavario te da joj mora platiti i 12.425 kuna parničnog troška.

Crnoja tvrdi kako je on tu garažu naslijedio od majke koja je stan kupila 1998. godine nakon što ga je bivši vlasnik izgubio ovrhom.

Branka Marinov kazala je kako je garažu kupila 2010., uredila ju je i počela parkirati auto u nju. Kada je završila u bolnici i na štakama, djeca su naišla na vrata garaže zaključana lokotom koji je stavio Crnoja. Od te godine vodi se bitka za garažu koju je Marinov platila nešto više od 10-ak tisuća kuna.

Mijo Crnoja može se žaliti na ovu odluku Općinskog građanskog suda u Zagrebu.

Marinov je, pisao je Nacional, Crnoju nekoliko puta prijavljivala zbog prijetnji, ali u policijskom sustavu niti jedna prijava nije zabilježena.

"On je ljudsko smeće bez ikakvog morala", komentirala je za Nacional udovica Veselina Marinova.

Pročitajte više