Mikšić primio poruku: Što je više kleveta i laži to je nama Boris Mikšić draži

KANDIDAT za zagrebačkog gradonačelnika Boris Mikšić rekao je danas da na lokalnim izborima očekuje više od 40 posto glasova birača.

"Jako sam zadovoljan s kampanjom i mislim da će rezultati biti iznad očekivanja, da ću opet biti najveće iznenađenje izbora, kao što sam bio i predsjedničkih", izjavio je Mikšić novinarima nakon održanog govora na središnjem zagrebačkom trgu.

Rekao je da prognozu svog izbornog rezultata temelji na vlastitim anketama koje su radili i da ne vjeruje prognozama u medijima jer je to sve namješteno. Ljudima je dosta laži i obmanjivanja i žele poštene ljude, rekao je Mikšić.

"Borba protiv korupcije, bit će moj prvi potez kao gradonačelnika. Provjerit ću sve te ugovore, sve te laži koje su se skrivale godinama, sve ću to objelodaniti i nastojati vratit te novce jadnicima, radnicima. Želimo dovesti nešto novo, nešto pošteno na ovu političku scenu, i nismo ljudi koji žele živjeti od politike, nego za politiku", poručio je Mikšić.

Rekao je da je posjetio svog susjeda - najstarijeg građanina Trešnjevke Zvonka Lukačina koji ima 102 godine, a koji mu je Internetom poslao poruku - što je više kleveta i laži to je nama Boris Mikšić draži. Ta je poruka bila izvješena i na pozornici na kojoj se održavao predizborni skup, a Mikšić je rekao kako ona sve kaže.

Na predizbornom skupu nastupio je i estradni umjetnik Stjepan Jimmy Stanić, kandidat na Mikšićevoj Nezavisnoj listi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.