VIDEO Ovo je zadnja poruka Milanovića pred izbore

Predsjednik Zoran Milanović, koji pretendira biti mandatar nove vlade, posljednji se put pred izbore obratio građanima. 

U videoobraćanju koje je objavio na društvenim mrežama poručio je da Hrvatska nikada nije imala ovako pokvarenu vladu i da se nikada nije kralo kao pod Plenkovićem. Poručio je: "Sada to konačno možemo zaustaviti i reći - dosta je!, svi zajedno." Izbore u srijedu nazvao je referendumom o hrvatskoj budućnosti i poručio da Hrvatska ne može podnijeti još četiri godine Plenkovićeve vlasti. "Glasajte za sve osim za HDZ", poručio je građanima.

 

Milanovićevu poruku prenosimo u cijelosti. 

"Sve znate!

Hrvatska nikada nije imala ovako pokvarenu vladu, u Hrvatskoj se nikada nije kralo kao u ovih osam godina Plenkovićeve i HDZ-ove vlasti.

Kradu i smiju nam se u lice!

Cijelo ovo vrijeme na to sam upozoravao, a sada to konačno možemo zauvijek zaustaviti i reći - dosta je!

Svi zajedno. Ja sam izašao iz zone komfora i krenuo. Krenite i vi! Nemojte više dopuštati da nam otimaju budućnost i smiju nam se u lice. Ovo je naša zemlja, najbolja i jedina koju imamo. Zemlja za koju se vrijedi i treba boriti.

U srijedu su izbori. Ali ovi izbori su više od toga – to je referendum o hrvatskoj budućnosti. Hrvatska ne može podnijeti još četiri godine Plenkovićeve vlasti. Promjena je moguća i ovisi samo o nama.

Zato izađite i glasajte za sve osim za HDZ", poručio je Milanović. 

Pročitajte više