Milanović reagirao: Plenković je danas pokazao kakav je čovjek

Foto: Pixsell/Luka Stanzl

IZ UREDA predsjednika Zorana Milanovića večeras je stigla reakcija na press-konferenciju premijera Andreja Plenkovića.

"Andrej Plenković odlučio je lagati čak i o sadržaju današnjeg sastanka Vijeća za obranu i tako još jednom pokazati kakav je on tip čovjeka", stoji u priopćenju poslanom s Pantovčaka.

"Osim što si je dopustio, što je doista nevjerojatno, javno govoriti o sadržaju i karakteru sastanka Vijeća za obranu, Plenković je u izjavi novinarima odlučio javno poniziti načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH. Reći da admiralu Robertu Hranju nije bilo dopušteno govoriti na sastanku bezočna je laž", navodi se u priopćenju.

"Višenamjenska Plenkovićeva ulizica"

"Upravo suprotno, nije bilo dopušteno da se beskrupulozno manipulira s načelnikom Glavnog stožera OSRH. Ne može višenamjenska Plenkovićeva ulizica omalovažavati jednog od najboljih hrvatskih časnika kojemu nije ni do koljena znanjem, a da ne govorimo ponašanjem. To mu dopustiti bilo bi nadrealno", zaključuje se u Milanovićevoj reakciji.

Podsjetimo, premijer Plenković je na današnjoj press-konferenciji sugerirao da je predsjednik Milanović na današnjem sastanku, na kojem su bili predsjednik, premijer, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Robert Hranj i ministar obrane Mario Banožić, zabranio govoriti Hranju.

>> VIDEO Plenković: Milanović zove HDZ nacističkom strankom, danas je bilo nadrealno

Pročitajte više