Miletić: "Marine, opiši u jednoj slici što se dogodilo! Marin šalje sliku:"

Screenshot: Facebook

MOST tvrdi da je uspio prikupiti potpise za referendum protiv covid-potvrda i Stožera. 

 

"Po prvim informacijama s terena, osigurali smo referendum hrvatskom narodu! Čuvajte svaki potpis i potpisnu listu jer dobro znamo s kim imamo posla, s onima koji su ukrali dva referenduma", objavio je danas Nikola Grmoja. Sa sličnim su objavama izašli i drugi mostovci.

Most, dakle, istovremeno tvrdi da je prikupljeno dovoljno potpisa, ali i već spominje moguću krađu.

Potpisi su se prikupljali do ponoći, a u nagovaranju ljudi da daju svoj potpis u finišu prikupljanja istaknuo se Mostov Marin Miletić. 

On je danas sam sebi postavio pitanje da u jednoj slici opiše "što se točno dogodilo", a potom si je sam i odgovorio slikom. Ta slika je ilustracija borbe Davida i Golijata. 

Ranije danas oglasio se objavom koju je ilustrirao slikom raspetog Isusa. U toj objavi proglašava pobjedu i zahvaljuje bogu, Domovinskom pokretu, Suverenistima, Mislavu Kolakušiću, Karolini Vidović Krišto, Hasanbegoviću, Škori, svećenicima...

Grmoja: Prema prvim informacijama imamo referendum

Potpredsjednik Mosta Nikola Grmoja rekao je za Hinu kako su prema prvim informacijama s terena uspjeli prikupiti dovoljan broj potpisa te da "imaju referendum protiv covid-potvrda i stožerokracije".

"Još nismo prikupili sve podatke s terena. U danima koji dolaze prikupljat ćemo liste s potpisima od naših volontera pa ćemo u srijedu izaći s dodatnim informacijama na konferenciji za novinare", rekao je Grmoja. 

U ponoć je istekao rok za prikupljanje potpisa za raspisivanje referenduma kojim mostovci traže ukidanje covid-potvrda i “stožerokracije” odnosno da se ovlasti sa Stožera prebace na Sabor, koji bi o mjerama odlučivao dvotrećinskom većinom. Za pokretanje referenduma potrebno im je 368.446 potpisa.

Grmoja je zahvalio svim volonterima  koji su, kako je kazao, po teškim vremenskim uvjetima uložili i svoje vrijeme i trud. 

"To je u konačnici dovelo do pobjede građana Republike Hrvatske. Oni su rekli 'ne' korumpiranom stožeru  i diskriminatornim covid potvrdama", zaključio je 'mostovac' Grmoja.

Pročitajte više