Ministar Biškupić imenovao predsjednike i članove u preostala tri kulturna vijeća

MINISTAR kulture Božo Biškupić danas je, nakon jučerašnjeg imenovanja predsjednika i članova četriju kulturnih vijeća, to učinio i za preostala tri vijeća.

Danas je imenovao predsjednike i članove vijeća za film i kinematografiju, za likovne umjetnosti te za glazbu i glazbeno-scenske umjetnosti.

Predsjednik Vijeća za film i kinematografiju je Ante Peterlić iz Zagreba, a članovi su Nada Gačešić-Livaković, Alfi Kabiljo, Milivoj Puhlovski i Branka Soemen iz Zagreba.

Predsjednica Vijeća za likovne umjetnosti je Dubravka Babić iz Zagreba, a članovi su Darko Glavan iz Zagreba, Slaven Macolić iz Varaždina, Vatroslav Kuliš iz Zagreba, te Mikica Maštrović.

Predsjednica Vijeća za glazbu i glazbeno-scenske umjetnosti je Jagoda Martinčević iz Zagreba, a članovi su Ivo Lipanović iz Splita, te Krešimir Seletković, Neven Frangeš i

Maja Đurinović iz Zagreba.

Ministar je jučer imenovao predsjednike i članove vijeća za nove medijske kulture, za međunarodnu kulturnu suradnju i europske integracije, za knjigu i nakladništvo, te za dramske umjetnosti.

(Hina) xpp yaz

Pročitajte više