FOTO Ministar Butković za tajnicu postavio bivšu misicu

Foto:Pixsell/ Marko Jurinec

ČELNI čovjek Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković imenovao je Natašu Munitić svojom tajnicom.

Munitić je, sudeći prema njenom profilu na LinkedInu, još od ožujka bila savjetnica ministra, a sad je, stoji na stranici ovog ministarstva, i službeno osoba od najvećeg ministrova povjerenja.

A široj javnosti Munitić je poznata i kao bivša Miss Globe Hrvatske 2007., odnosno pobjednica natjecanja za Najljepšu gospođu Hrvatske. Na svjetskom natjecanju u Palm Springsu osvojila je visoko četvrto mjesto.

No, nije Nataša Munitić samo lijepo lice u ministarstvu, ona je kao ekonomska stručnjakinja tu prisutna već godinama. Godine 2012. imenovana je dodatnim članom Nadzornog odbora HAC-a. U ministarstvu je bila načelnica Odjela za državne potpore i pomoći EU.

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Splitu i magistrirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na području javnih financija.

U  Ministarstvu pomorstva, prometa i infrastrukture radi još od 2011. godine, a prije toga je nekoliko mjeseci bila zaposlena kao načelnica Odjela za nabavu, financije i računovodstvo na Pravosudnoj akademiji te od 08/2008 – 10/2010 u Partner banci kao direktor Sektora stanovništva i najdulje u Privrednoj banci Zagreb (od 11/1998 do 08/2008) kao viši analitičar u Sektoru za razvoj proizvoda.


 

Pročitajte više