Ministrica Grabar-Kitarović završila u bolnici

MINISTRICA vanjskih poslova i europskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović nakon što je dva dana imala povišenu temperaturu te se loše osjećala, jučer je morala biti prevezena u bolnicu "Fran Mihaljević" gdje joj je utvrđena streptokokna angina.

Ministrica je jučer, nakon što je veći dio dana provela kod kuće, oko 18 sati otišla u zagrebačku "Kliniku za infektivne bolesti Fran Mihaljević" na čijem je zaraznom odjelu hospitalizirana zbog streptokokne angine.

Glasnogovornica ministarstva Ivana Crnić rekla je za Index.hr kako se ministrica Grabar-Kitarović trenutno nalazi u bolnici iz koje bi trebala biti puštena kroz dan-dva. Crnić dodaje da se ministrica iz bolnice i dalje vrlo angažirano bavi vanjskim poslovima, te da joj mobitel neprestano zvoni.

"Nije ništa ozbiljno, radi se o povećanom stresu i iscrpljenosti zbog kojih je ministrica morala potražiti liječničku pomoć kako bi već u ponedjeljak mogla otputovati na sastanak vanjsko-političkog odbora Europskog parlamenta koji će se održati u Bruxellesu." - objasnila je Crnić.

Pročitajte više