Miro Kovač kaže da su odnosi u koaliciji "prva liga", no neki ministri nisu tako entuzijastični

Screenshot: N1

TJEDNIMA se već spekulira o raskolu i svađama unutar Vlade, a Karamarkova prijetnja premijeru Oreškoviću samo je dolila ulje na vatru. Većina ministara nove Vlade ipak govori - odnosi su izvrsni.

> Karamarko prijeti: Kad Orešković izgubi podršku HDZ-a, više neće biti premijer

"Odnosi su odlični - nikad bolji! Nadam se da će biti još bolji", rekao je ministar prometa Oleg Butković, a s njim se složio i ministar graditeljstva Lovro Kušćević, koji kaže da su odnosi "izvrsni".

Upitan kako je doživio izjavu potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka da će premijer Tihomir Orešković biti premijer dok ima podršku HDZ-a, odgovara:

"Naravno! Dok smo u koaliciji, imat ćemo stabilnu vladu, ako koalicije ne bude, nećemo imati Vladu. Koalicija je stabilna, svi problemi se rješavaju dogovorom, nema razloga za paniku", rekao je Kušćević za N1.

Nešto manje entuzijazma pokazao je ministar znanosti, obrazovanja i sporta Predrag Šusta.

"Pa, dobri su. To su normalne stvari, sve ima uspone i padove, ja sam jako zadovoljan", kaže Šustar, dok o Karamarkovoj prijetnji kaže kako je "stvar interpretacije".

Najviše oduševljenja pokazuje ministar vanjskih poslova Miro Kovač, koji je u trku pokraj novinara o odnosima u koaliciji rekao - "prva liga".

Pročitajte više