Mister Gay Velike Britanije tvrdi kako se ne sjeća da je ubio i pojeo ljubavnika

BIVŠI Mister Gay Velike Britanije, 36-godišnji kuhar Anthony Morley, kojem se sudi za brutalno ubojstvo prijatelja i ljubavnika, Damiana Oldfielda, pred sucem je priznao kanibalizam, ali je naveo i kako se ne osjeća krivim za ubojstvo.

Morley je porotu na suđenju šokirao riječima: "Htio me je silovati. Od straha da će mi to učiniti, više se ne sjećam što se dogodilo". Tako je "zaboravni" Morley naveo kako mu je panični strah iz pamćenja izbrisao i ubojstvo i činjenicu da je jeo i kuhao komade Oldfieldovog tijela. "Valjda sam mislio da na poslu pripremam komad mesa", obrazložio je Morley.

Bivši Mister Gay je prepričao i ono čega se sjeća iz te kobne noći. Oldfieldu je te večeri rekao kako želi da njihova veza polako napreduje. S obzirom da je puno popio (prema policijskom izvješću, izmjerena mu je tri puta veća količina alkohola u krvi od zakonski dozvoljene), Oldfielda je kasnije te večeri pozvao u svoju spavaću sobu. Zadnje čega se sjeća je navodno to da je njegov ljubavnik ležao na njemu i dirao ga. "Osjećao sam kako gubim kontrolu, osjećao sam se nelagodno i izdano", naveo je Morley.

"Ne znam što me nagnalo da ga ubijem, stvarno ne znam. Mogu samo reći da mi je u jednom trenutku njegovo tijelo postalo nešto s čim se susrećem svakog dana na poslu - komad mesa. To je sve na što sam mislio u tom trenutku. To je bio moj dnevni zadatak - priprema mesa", rekao je Morley, dodajući kako od kobne noći, zbog straha kojeg je pretrpio, ima problema s erekcijom.

Podsjetimo, ubojstvo se dogodilo u travnju ove godine. Policija je u Morleyjevom stanu pronašla zastrašujući prizor - Oldfieldovo tijelo je bilo raskomadano, na kuhinjskoj dasci za rezanje je bilo šest isprženih i začinjenih komada mesa izrezanih sa Oldfieldovih nogu, a još jedan komad, kojeg je Morley prožvakao, pronađen je u kanti za smeće. Navodno je neke dijelove i pojeo.

I.M.
Foto: Pink News

Pročitajte više