Mladi bračni par u Srbiji ubio svoju djecu (1 i 3) pa skočio s nebodera

Bračni par iz Srbije ubio je vlastitpa nakon toga izvršio samoubojstvo skokom s nebodera u Bulevaru kralja Lazara, doznaje Nova.rs. Tijela dječaka, starosti 1 i 3 godine, pronađena su u Petrovaradinu.

Još uvijek nisu poznati detalji događaja, a u tijeku je policijski očevid. Nova.rs je prethodno objavila kako je mladi bračni par iz Petrovaradina sinoć izvršio samoubojstvo u Novom Sadu. 

Razbili staklo pa se popeli na krov

Pisali su kako se radi o ženskoj osobi M.P.S. (2001. godište) i muškoj osobi L.P.S. (1999. godište). Ušli su u zgradu, popeli se na krov razbivši staklo na vratima ulaza i istovremeno skočili. Liječnici koji su stigli na mjesto događaja mogli su samo evidentirati da su i mladić i djevojka preminuli.

Telegraf je razgovarao s očevicima. "Prizor je bio jeziv, parkirao sam u blizini zgrade i pješke prolazio tuda, nisam očekivao takav prizor, nisam mogao sinoć spavati. To je strašno, moja djeca su tih godina, svašta mi je prošlo kroz misli", kazao je muškarac koji živi u ulici. 

"Stanari kažu da ne znaju kako su dvoje mladih ušli u zgradu, jer se vrata zaključavaju, te da u zgradi nisu čuli nikakvu buku", dodao je. 

Savjetodavnu pomoć suicidalne i depresivne osobe mogu dobiti na više mjesta.

U Republici Hrvatskoj postoji nekoliko brojeva telefona za psihološku pomoć:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida: 01 2376 335 (radi od 0 do 24 sata)

Plavi telefon: 01/4833888 (plavi-telefon@zg.t-com.hr)

Psihološki centar TESA: 01/4828888 (psiho.pomoc@tesa.hr)

Pročitajte više