Mladić (18) na motoru izbjegavao kombi koji mu je oduzeo prednost pa poginuo

Bjelovarska policija objavila je detalje prometne nesreće u kojoj je jučer u Velikom Korenovu, nedaleko od Bjelovara, smrtno stradao 18-godišnji motociklist. 

"Jučer oko 14 sati u Velikom Korenovu dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač motocikla. Do nesreće je došlo kada je 51-godišnjak koji je upravljao teretnim automobilom s poluprikolicom, bjelovarskih registarskih oznaka, uključujući se s nerazvrstane ceste na kolnik državne ceste DC-43 skretao ulijevo, a prije uključivanja na državnu cestu nije propustio sva vozila koja su se njome kretala.

18-godišnjak, koji je upravljao motociklom zagrebačkih registarskih oznaka, izbjegavajući sudar s teretnim automobilom skrenuo je udesno na bankinu i sletio u putni jarak, gdje je motocikl udario u betonski most. 

Na mjestu događaja smrtno je stradao 18-godišnji motociklist. Očevidom na mjestu događaja je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetnika koja je naložila obdukciju poginulog. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja", objavila je policija.     
 

Pročitajte više