Mladić koji je poginuo u minskom polju prije 20-ak dana postao otac

ČETIRI mladića su sinoć oko 20 sati zalutala u minsko polje kod mjesta Dabar te aktivirala još uvijek nepoznato eksplozivno sredstvo.

U eksploziji je poginuo 29-godišnji D.P., dok su tri njegova prijatelja ozlijeđena. Neslužbeno doznajemo kako su ozlijeđene mladiće iz minskog polja izvukli hrabri mještani.

Ozlijeđeni nisu u životnoj opasnosti

Nakon izvlačenja iz minskog polja, trojica ozlijeđenih mladića su prevezena u Dom zdravlja Otočac gdje im je pružena prva pomoć. 29-godišnjaku su u eksploziji ozlijeđene obje potkoljenice te je prebačen u KBC Rijeka.

Druga dvojica lakše ozlijeđenih muškaraca su već puštena iz bolnice u Gospiću. Ozlijeđenima su tijela puna gelera, no nisu u životnoj opasnosti. Iz Policijske uprave ličko-senjske doznajemo kako su policajci jutros započeli očevid na mjestu eksplozije. Iz šumskog predjela danas su izvukli tijelo nesretnog D.P te ga prevezli u Zavod za sudsku medicinu. On je prije nekoliko tjedana postao otac. Njegova supruga nalazi se u teškom šoku nakon što je čula vijest o njegovom stradavanju.

Pročitajte više