Mrtvi pijani vozili danju Slavonijom i Baranjom. Jedan imao 3.22, drugi 2.68 promila

Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policija je izvijestila da su dva mrtva pijana vozača uhvaćena jučer u Slavoniji i Baranji. Jedan vozač je Slavonskim Brodom vozio s preko 3 promila, dok je vozač u Belom Manastiru napuhao više od 2 promila. Obojica su uhvaćena usred dana.

Osječko-baranjska policija je priopćila da su jučer na području te policijske uprave evidentirana tri pijana vozača - jedan je vozio osobni automobil, dok su druga dva u prometu vozila bicikl. 

Vozio s 2.68 promila

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je jučer oko 16:18 u Belom Manastiru, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil kojim je upravljao 54-godišnjak. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 2.68 promila alkohola u krvi.

Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova, priopćila je PU osječko-baranjska.

U Slavonskom Brodu uhvaćen u vožnji s 3.22 promila

Jučer su policajci u Osječkoj ulici u Slavonskom Brodu u 15:15 zaustavili automobil kojim je upravljao pijani 45-godišnjak.

Alkotestom je u organizmu 45-godišnjaka očitana koncentracija alkohola u iznosu od 3.22 promila te je priveden u policijsku postaju i zadržan na triježnjenju.

Policijski službenici protiv 45-godišnjaka podnijeli su optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, objavila je PU brodsko-posavska.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.