MUP ponovno apelira na vozače, osobito na mlade motocikliste

U POVODU dvije prometne nesreće u kojima su danas poginula dvojica 19-godišnjih motociklista, Ministarstvo unutarnjih poslova ponovno je večeras pozvalo vozače da se strogo pridržavaju propisa, a osobito mlade vozače motocikala da ne voze bez kaciga.

Ponovno apeliramo, poglavito na mlade vozače motocikala, jer unatoč svih kazni, poziva i upozorenja da ne voze bez zaštitnih kaciga, oni to ipak čine, priopćio je večeras glasnogovornik MUP-a Zlatko Mehun.

Nažalost, dvojica 19-godišnjaka danas su smrtno stradali. U Bušetini u Virovitičko-podravskoj županiji, Josip Jagić (1986.) je, upravljajući neregistriranim motocikom bez zaštitne kacige, zbog neprilagođene brzine sletio s ceste i poginuo. U Sukošanu kod Zadra, večeras oko 19 sati u sudaru s vozilom koje je skretalo, poginuo je Marko Grginović (1986.), koji je također vozio neregistrirani motocikl i bez zaštitne kacige.

Policija apelira i na roditelje da, koliko i gdje god mogu, vode računa kako se njihova djeca uključuju u promet, priopćio je glasnogovornik MUP-a.



Pročitajte više