Muškarac i maloljetnik u Srbiji mučili ženu (68), silovali je kada se onesvijestila

Screenshot: Telegraf.rs

DVOJICA muškaraca osumnjičena su da su u Srbiji upala u kuću 68-godišnjakinje i počinili stravične zločine. Prvo su je mučili, nakon toga silovali i na kraju opljačkali. Nova.rs piše da su silovanoj starijoj ženi oba sina preminula, jedan prije dvije, a drugi prije pet godina. Ženi je bilo teško u životu, a počinitelji su to znali, kako tvrde susjedi. 

Do incidenta je došlo u okolici Zrenjanina. Ljuba N. (32) i njegov maloljetni prijatelj (17) osumnjičeni su da su prije dva dana upali u obiteljsku kuću S. K. (68) te mučili, silovali i opljačkali žrtvu.  

"Upali su joj u kuću, a potom je mučili i zlostavljali" 

"Umrla su joj oba sina, jedan prije manje od dvije godine, a drugi prije pet. Mučila se, ovo je strašno što joj se dogodilo. Sve se zbilo prije dva dana. Autom su došli do njene kuće, nakon čega su dvojica ušla unutra, a druga dvojica ostala u vozilu. Upali su joj u kuću, a potom je mučili i zlostavljali, da bi je na kraju, kada se onesvijestila od mučenja, silovali i opljačkali", rekao je izvor za Novu.rs. 

"Kada je žena došla svijesti, jedva je otišla do prvih susjeda i molila za pomoć. Oni su sve prijavili policiji koja je ubrzo uhitila dvojicu muškaraca iz istog mjesta, a za još dvojicom se traga", dodao je izvor. 

Policija sumnja da su muškarci prije napada uhodili 68-godišnjakinju i da su bili upoznati s tim da živi sama. Određen im je 48-satni pritvor. Telegraf.rs piše da je žena zadobila lakše tjelesne ozljede. 

Pročitajte više