Muškarac odgovorio tužbom na žensko odbijanje seksa u Keniji

KENIJAC James Kimondo tražit će odštetu zbog muka koje je pretrpio tijekom jednotjednog ženskog bojkota seksualnih odnosa na kojega su pozvale ženske udruge kako bi prisilile političare da počnu raditi za opće dobro.

Afrikanac tuži vođe udruge G10 koja je sastavljena od ženskih grupa koje su pozvale na nacionalni bojkot kako bi političare prisilile na rješavanje političkih pitanja u toj državi, pišu svjetski mediji. "Od kada su žene pozvale na suzdržavanje od seksa, supruga mi uskraćuje bračna prava. U posljednje vrijeme sam tjeskoban i ne mogu spavati noću", rekao je Kimondo te dodao kako pati i od manjka koncentracije.

Ženska grupa G10 pozvala je i prostitutke da se priključe u ovu hvalevrijednu akciju koja je završila u srijedu, a za koju organizatorice tvrde da je bila uspješna. Akcija je dva najžešća rivala kenijske politike Mwai Kibakija i Raila Odingu natjerala da se, nakon dugo vremena, susretnu i porazgovaraju o političkoj situaciji u zemlji. Njih dvojica po dogovoru dijele vlast u toj afričkoj zemlji.

I.Kri.
Foto: Ilustracija

Pročitajte više